כניסה לחברים
סגירה

כניסה לחברים רשומים



דלורית צלויה על האש - מאת אורטל בובר

 

1 קילו דלורית (בערך דלורית אחת ממוצעת)

3 כפות שמן זית

1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק

3-4 עלי מרווה קרועים

1 כף עלי תימין

1 כף סוכר חום

מלח

פלפל שחור

 

 

 

שוטפים את הדלורית במים ומייבשים היטב. חותכים ממנה פרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ. כשמגיעים לאיזור הגרעינים, מנקים אותם. לבסוף, חוצים כל פרוסה כך שמתקבלים חצאי עיגולים.

בקערה גדולה מערבבים היטב את פרוסות הדלורית עם התיבול ומשרים לכמה שעות או כל הלילה.

צולים את הדלורית על המנגל כמה דקות מכל צד ומגישים.

 

 

 

ND, Cl.H אורטל בובר,

נטורופתית והרבליסטית.

פרטי התקשרות:

052-3311939

buberor@netvision.net.il

 

 

עבור לתוכן העמוד