כניסה לחברים
סגירה

כניסה לחברים רשומים



מתכון ליום העצמאות - קבב עסיסי - מאת יפה ברמץ חמוטל

מתכון ליום העצמאות - קבב עסיסי - מאת יפה ברמץ חמוטל (הגדל)

 

מצרכים:

1 ק"ג בשר טחון - בקר/כבש/טלה

לחובבי שומן כבש: להוסיף 25-50 גר' ליה עם טחינת הבשר

1 חבילה צרור כוסברה קצוצה

1/2 חבילה פטרוזיליה כנ"ל קצוצה

כמה עלי נענע קצוצים (לא חובה)

1 בצל קצוץ דק

פלפל שחור גרוס בנדיבות

1/4 כפית פלפל אנגלי כתוש/טחון דק

1/2 כפית זרעי כמון כתושים

1 חלמון ביצה

2 כפות שמן זית

מלח במידת הצורך

 

הערה: אופציה נוספת היא להכין קבב דגים:

במקום בשר משתמשים ב -  1 ק"ג דג לוקוס/דניס, קצוץ או טחון גס

1 ביצה שלמה (במקום החלמון)

1/4 כוס פירורי פאנקו

 

הכנה:

מערבבים את כל החומרים, יוצרים קציצות.

מניחים על גבי תבנית משומנת מעט. מוסיפים מעל מעט פלפל גרוס.

אם אתם מכינים כמות גדולה יותר, הגדילו בהתאם את כמויות העשבים והתבלינים.

טיפ: אם מכינים את העיסה סמוך להכנה על האסכלה, מומלץ להוסיף לעיסה 1/4 כוס מי סודה. זה יקנה מעט אווריריות לקבב.

 

חג שמח

 

 

 

 
 

יפה ברמץ חמוטל  N.D,  Cl.H MIHA

הרבליסטית קלינית ונטורופתית.

מתמחה בהפרעות שמיעה, מחלות כרוניות, בעיות במחזור, מתח נפשי.

קליניקה - ירושלים ואזור אדומים.

אמצעי התקשרות:

050-5269106

www.yaffaherbs.co.il

hamutalby1@walla.com

עבור לתוכן העמוד